top of page

Oznanila od 8. do 15. januarja 2023


Oznanila_JEZUSOV KRST (08. 01. 2023)
.pdf
Download PDF • 1.00MB

VEROUK za vse razrede se nadaljuje od ponedeljka, 9. januarja, naprej, po rednem urniku.


SKLEP ADVENTNE SPODBUDE »Otroci za otroke« - Na praznik sv. treh kraljev se je sklenilo zbiranje darov v okviru misijonske akcije »Otroci za otroke«. Zbrane darove lahko oddate v cerkvi pri jaslicah ali pri rednem verouku.


BIBLIČNA SKUPINA - V ponedeljek, 9. 1., bo ob 19.45 v župnišču pri Sv. Martinu redno srečanje biblične skupine (vsak 2. in 4. ponedeljek v mesecu). Vabljeni!


SVETOPISEMSKE URICE za predšolske otroke (3 - 6 let) bodo v četrtek, 12. 1., ob 17. uri v kaplaniji (pri Sv. Martinu). Na srečanju dobrodošli tudi starši in stari starši. Vabljeni tudi novi udeleženci - prej dobrodošle prijave v zakristiji, preko e-pošte, župnijske pisarne ali na telefon 051/382-836 (Cvetka Žlof).


SREČANJE ZA STARŠE IN BOTRE BIRMANCEV - V soboto, 14. 1., bo srečanje za starše, botre in birmance. Začelo se bo ob 9. uri v cerkvi z nagovorom osrednjega gosta, zaporniškega duhovnika Roberta Friškovca. Srečanje se zaključi ob 12. uri.


KRIŽ SVETOVNEGA DNEVA MLADIH - V pripravi na svetovno srečanje mladih, ki bo letos v začetku avgusta v Lizboni na Portugalskem, bomo prihodnjo soboto, 14. 1., tudi v naši župniji gostili slovenski križ svetovnega dneva mladih. Po večerni sv. maši, ob 20. uri., bo molitev mladih ob križu. Vabljeni!


RADIJSKA ODDAJA - V nedeljo, 15. januarja, bo pri verski oddaji Duhovna iskanja na Radiu Veseljak Velenje intervju z Maticem Lesjakom ob tednu edinosti; pripravila ga bo Tatjana Hudomalj. Vabljeni k poslušanju (tudi na YouTube-u in Facebook-u).


ŠENTILJ - VERSKI TISK: priporočamo, da si naročniki Družine in Ognjišča uredite prejemanje verskega tiska po pošti na dom. Kdor bi kljub temu še naprej želel prejemati tiskovine preko župnije, lahko naročnino na verski tisk podaljša pri g. Andreju Mazeju.


VELENJE - SV. MARIJA - Darove za obnovljeni oporni zid lahko oddate osebno ali na župnijski TRR: Župnija Velenje - sv. Marija, SI56 0240 0026 2072 722 - za obnovo. Hvala za vaš dar.


VELENJE - SV. MARTIN - Prostovoljne darove za obnovo lahko oddate osebno ali na župnijski TRR: Župnija sv. Martin Velenje, SI56 0242 6009 2279 253 - za obnovo. Hvala za vaš dar.

459 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page