top of page
20221021_185934994_iOS.heic

Mladinska skupina - tamladi

Smo mladi iz Velenjske župnije in Mladinska skupina je na nek način naš simbol. Tu se po napornem tednu poveselimo, podelimo svoje misli in se v molitvi tudi
zahvalimo Bogu.

Cilj skupine

V skupini vsak teden debatiramo razne teme (npr. Zlorabe v cerkvi, Zgodovina krščanstva ipd.). Večkrat si skuhamo čaj in kdo tudi prinese kaj za pod zob. Če se odločimo lahko tudi igramo družabne igre ali pa celo gledamo film. V planu imamo prav tako še več idej, ki
jih bomo izkoristili v toplejših mesecih ali pa ko se bomo to dogovorili. Naš cilj je predvsem ostati povezani z vero in prijatelji ter tudi razčistiti kakšne nevednosti in globoka vprašanja.

Vabilo

V skupino je dobrodošel vsak mladostnik, primerna pa je za najstnike, ki so ali pa bodo letos prejeli zakrament svete birme.

Tu je prostor za mlade, da se lahko povežejo in delijo svoja mišljenja ter probleme. Skupaj jih seveda tudi rešimo, zato bi lahko rekli, da je mladinska skupina kraj za sprostitev in veselje.

Skupina sprejema nove člane.
Termin srečanj

Zbiramo se vsak petek (razen med počitnicami in prazniki) ob 20:00 pred zakristijo, vljudno pa ste vabljeni tudi k sveti maši ob 19:00.

Duhovni voditelji: Janko Rezar, Matic Lesjak, Cvetka Žlof

Kontakt

Maks Novak
040 603 112
maksimilijon@gmail.com

bottom of page