top of page

Oznanila od 7. do 14. januarja 2024 (Gornja Ponikva)

Oznanila_NEDELJA JEZUSOVEGA KRSTA (7.1.2024)
.pdf
Download PDF • 861KB

ČIŠČENJE za nedeljo, 14. 1.: Loke.


BRALCA BOŽJE BESEDE v nedeljo, 14. 1.: Janez in Karmen Jezernik.


REDNI VEROUK - Od ponedeljka, 8. januarja, nadaljujemo z rednim veroukom.


SKLEP ADVENTNE SPODBUDE »Otroci za otroke« - Na praznik sv. treh kraljev smo sklenili adventno misijonsko akcijo »Otroci za otroke«. Zbrane darove lahko oddate v cerkvi pri jaslicah ali pri rednem verouku.


ALFA SREČANJA V VELENJU - Iščete odgovore? Pridružite se sklopu Alfa srečanj, kjer bomo v malih skupinah odkrivali osnove krščanske vere. Srečanja se začnejo v sredo, 10. 1. 2024, zaželena je e-prijava. Udeležba na srečanjih je brezplačna. Povabite še koga. Več na zupnija-velenje.si


MEDŽUPNIJSKO ROMANJE V SEVERNO ITALIJO - Od 2. do 4. maja 2024 bo romanje v severno Italijo (Schio - Verona - Chiampo - Madonna Della Corona - Sirmione - Padova). Cena romanja je 279 €, prijave zbira ga. Zvonka Špeh (041/447-726) - do zasedbe prostih mest.


ANIMIRANJE OTROK NA POLETNEM ORATORIJU 2024 - Želiš pridobiti ali ponoviti izkušnjo animatorja na poletnem oratoriju, ki bo v Velenju predvidoma od 1. do 5. julija 2024? Pohiti s prijavo v animatorsko ekipo (preko e-prijavnice)! Uvodno srečanje bo v soboto, 13. januarja 2024 (več po prijavi). Povabi še koga!


VERSKI TISK - Januar je mesec verskega tiska in zato priložnost, da si priskrbite celoletno redno branje z duhovno vsebino. Po pošti na dom lahko naročite tednik Družina, mesečnik Ognjišče, revijo Prijatelj, Misijonska obzorja, Mohorjeve knjige, molitvena revija Magnificat, Beseda med nami, Božje okolje ...


MOŽNOST ZA OSEBNI POGOVOR IN SVETOVANJE - Vsak drugi in četrti torek v mesecu bo od 18. do 20. ure v župnišču v Šaleku (Splitska 13) ga. Tatjana Sodja, zdravnica in psihiatrinja, na voljo za osebni pogovor osebam v stiski. Prijave: tatjana.sodja@zupnija-velenje.si.

57 views0 comments

Comments


bottom of page