top of page

Oznanila od 4. do 11. junija 2023 (Gornja Ponikva)


NEDELJA SVETE TROJICE (04. 06. 2023)
.pdf
Download PDF • 489KB

ČIŠČENJE za nedeljo, 11. 6. 2023: Spodnja Ponikva.


BRALKI BERIL v nedeljo, 11. 6. 2023: Ines Salecl in Ksenija Kodrun.


SVETO REŠNJE TELO - V četrtek obhajamo zapovedani praznik Svetega Rešnjega telesa in Krvi. Lepo vabljeni k sveti maši. Po večerni maši pri Sv. Martinu bo procesija z Najsvetejšim, ki ga bomo ponesli v okolje, v katerem živimo. Tako se bomo Bogu zahvalili za prejete milosti, ga prosili za zdravje, duhovno rast in blagoslov pri delu, v naših župnijah in v medsebojnih odnosih ter za odvrnitev od naravnih in drugih nesreč. Posamezne oltarje za procesijo letos pripravijo predstavniki iz Šaleka, Sv. Marije, Škal in Plešivca - že v naprej hvala za pripravljenost.


SREČANJE VSEH MINISTRANTOV - V soboto, 10. junija, vabljeni na dekanijsko srečanje ministrantov, ki bo v Šmihelu nad Mozirjem. Prijavite se najkasneje do torka, 6. junija. Vabljeni!


ROMANJE NA BREZJE - V soboto, 24. junija, bo 55. romanje bolnikov, invalidov in ostarelih na Brezje. Pred sveto mašo, ki bo ob 10. uri, bo potekala skupna molitev rožnega venca in priložnost za spoved. Romanje bo vodil dr. Andrej Saje, novomeški škof in predsednik Slovenske škofovske konference. Za organiziran prevoz iz vseh župnij se čim prej prijavite v župnijski pisarni, preko telefona, e-pošte ali pri duhovniku (prispevek bo objavljen naknadno). Vabljeni!


GORNJA PONIKVA - POLETNI ORATORIJ 2023 pod geslom: »Stopi na pot!« bo potekal od 31. julija do 4. avgusta. Prijave in dodatne informacije so možne na telefonsko številko 030 349 009 (Klara), s prijavnico v zakristiji ali na e-naslov oratorij.ponikva@gmail.com. Prijave so možne do 2. julija 2023. Število mest je omejeno na 30 otrok.

RADIJSKA ODDAJA - V nedeljo, 11. junija, bo pri verski oddaji Duhovna iskanja na Radiu Veseljak Velenje prispevek o Srcu Jezusovem in Srcu Marijinem; pripravila ga bosta Ivica in Janez Vanovšek. Vabljeni k poslušanju (tudi na YouTube-u in Facebook-u).

46 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page