top of page

Oznanila od 4. do 11. junija 2023


NEDELJA SVETE TROJICE (04. 06. 2023)
.pdf
Download PDF • 489KB

SVETO REŠNJE TELO - V četrtek obhajamo zapovedani praznik Svetega Rešnjega telesa in Krvi. Lepo vabljeni k sveti maši. Po večerni maši pri Sv. Martinu bo procesija z Najsvetejšim, ki ga bomo ponesli v okolje, v katerem živimo. Tako se bomo Bogu zahvalili za prejete milosti, ga prosili za zdravje, duhovno rast in blagoslov pri delu, v naših župnijah in v medsebojnih odnosih ter za odvrnitev od naravnih in drugih nesreč. Posamezne oltarje za procesijo letos pripravijo predstavniki iz Šaleka, Sv. Marije, Škal in Plešivca - že v naprej hvala za pripravljenost.


SREČANJE VSEH MINISTRANTOV - V soboto, 10. junija, vabljeni na dekanijsko srečanje ministrantov, ki bo v Šmihelu nad Mozirjem. Prijavite se najkasneje do torka, 6. junija. Vabljeni!


ROMANJE NA BREZJE - V soboto, 24. junija, bo 55. romanje bolnikov, invalidov in ostarelih na Brezje. Pred sveto mašo, ki bo ob 10. uri, bo potekala skupna molitev rožnega venca in priložnost za spoved. Romanje bo vodil dr. Andrej Saje, novomeški škof in predsednik Slovenske škofovske konference. Za organiziran prevoz iz vseh župnij se čim prej prijavite v župnijski pisarni, preko telefona, e-pošte ali pri duhovniku (prispevek bo objavljen naknadno). Vabljeni!


RADIJSKA ODDAJA - V nedeljo, 11. junija, bo pri verski oddaji Duhovna iskanja na Radiu Veseljak Velenje prispevek o Srcu Jezusovem in Srcu Marijinem; pripravila ga bosta Ivica in Janez Vanovšek. Vabljeni k poslušanju (tudi na YouTube-u in Facebook-u).


VELENJE - SV. MARIJA - Darove za obnovljeni oporni zid lahko oddate osebno ali na župnijski TRR: Župnija Velenje - sv. Marija, SI56 0240 0026 2072 722 - za obnovo. Hvala za vaš dar.


VELENJE - SV. MARTIN - Prostovoljne darove za obnovo lahko oddate osebno ali na župnijski TRR: Župnija sv. Martin Velenje, SI56 0242 6009 2279 253 - za obnovo. Hvala za vaš dar.

501 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page