top of page

Oznanila od 27. avgusta do 3. septembra 2023 (Gornja Ponikva)


Oznanila_21. NEDELJA MED LETOM (27. 8. 2023)
.pdf
Download PDF • 734KB

ČIŠČENJE za nedeljo, 3. 9. 2023: Srednja Ponikva.


BRALKI BERIL v nedeljo, 3. 9. 2023: Marija Strahovnik in Danica Berce.


DNEVI ČEŠČENJA NAJSVETEJŠEGA PO ŽUPNIJAH - V petek (1. 9.) je dan češčenja Sv. Rešnjega Telesa za Šentilj, v soboto (2. 9.) za Ponikvo, v nedeljo (3. 9.) za Šentjanž. Najsvetejše bo v češčenje izpostavljeno eno uro pred sv. mašo, zato res lepo povabljeni, da se udeležite molitvene ure in tako skupaj prosimo blagoslova za naše družine, župnije, kraj in narod ter za druge namene. Pridite, molimo!


PRVI ČETRTEK, PETEK IN SOBOTA - Izpostavitev Najsvetejšega z litanijami in blagoslovom bo povsod, kakor je v navadi (Šentilj in Ponikva s sklepom češčenja po sv. maši; pri Martinu v soboto v sklopu slavilnega večera). Prav tako bo na prvi petek povsod obisk bolnikov na domu za spoved in obhajilo. Če bi še kje želeli obisk bolnika na domu, sporočite.


SLAVILNI VEČER ob dnevih češčenja Najsvetejšega bo za župljane vseh župnij v soboto, 2. 9., zvečer ob 19.45 pri Sv. Martinu, z namenom, da se v teh dneh povežemo v molitvi z Bogom in med seboj ter se priporočimo za blagoslov v novem šolskem in veroučnem letu. Vabljeni!


ROMANJE NA URŠLJO GORO - V soboto, 9. septembra, bo romanje na Uršljo goro, kjer bo ob 11. uri sv. maša. Lepo vabljeni župljani vseh velenjskih župnij in župnij v soupravi!


DOBRODELNI KONCERT - Karitas in Radio Ognjišče ob začetku šolskega in veroučnega leta vabita na dobrodelni koncert, na srečanje z Martinom Krpanom in Policijskim orkestrom, ki bo v Poletnem gledališču Studenec pri Domžalah v soboto, 2. 9., ob 17. uri. Izkupiček od vstopnic bodo namenili za šolske potrebščine za otroke s poplavljenih območij. Več na radio.ognjisce.si


VEROUK - Veroučni urniki bodo tekom tedna objavljeni na oglasnih deskah in na spletni strani zupnija-velenje.si. Pričetek verouka bo s ponedeljkom, 10. 9., takrat bo predvidoma tudi vpis v prvi razred.

42 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page