top of page

Oznanila od 25. septembra do 2. oktobra 2022 (Šentilj)



Oznanila_26. NEDELJA MED LETOM (25. 9. 2022)
.pdf
Download PDF • 336KB

KATEHUMENAT - Odrasli, ki bi želeli prejeti zakrament krsta, obhajila in birme (npr. kandidati za botrstvo), vabljeni, da se prijavite za pripravo na prejem zakramentov uvajanja v krščanstvo.


KATEHETSKA NEDELJA - V nedeljo, 2. 10., bomo pri sv. maši prosili za blagoslov novega katehetskega leta, ki ga začenjamo. Starši in otroci, vabljeni k sodelovanju pri maši.


VINCENCIJEV KOLEDAR - Z nakupom koledarja, ki so ga pripravili Vincencijevi prostovoljci, podprete njihovo delo z brezdomci in otroki. Koledar je na voljo v cerkvi (priporočeni dar: 10 €).


RADIJSKA ODDAJA - V nedeljo, 2. oktobra, bo pri verski oddaji Duhovna iskanja na Radiu Veseljak Velenje prispevek o oktobru - mesecu rožnega venca; pripravila ga bo Marija Zabukovnik. Posnetkom oddaj lahko prisluhnete tudi na spletni strani ter na YouTube in Facebook strani Župnije Velenje. Vabljeni k poslušanju.

Glede dogovarjanja za podeljevanje zakramentov (krst, poroka ...), za pogrebe in upravne ter pastoralne zadeve se iz župnij v soupravi (Ponikva, Šentilj, Šentjanž na Vinski Gori, Velenje - bl. A. M. Slomšek in Velenje - sv. Marija) obrnite na župnijski urad Župnije Velenje - sv. Martin, Šmarška cesta 2, Velenje; tel.: 03/897-56-80, e-pošta: pisarna@zupnija-velenje.si.

18 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page