top of page

Oznanila od 25. septembra do 2. oktobra 2022Oznanila_26. NEDELJA MED LETOM (25. 9. 2022)
.pdf
Download PDF • 336KB

KATEHUMENAT - Odrasli, ki bi želeli prejeti zakrament krsta, obhajila in birme (npr. kandidati za botrstvo), vabljeni, da se prijavite za pripravo na prejem zakramentov uvajanja v krščanstvo.


VINCENCIJEV KOLEDAR - Z nakupom koledarja, ki so ga pripravili Vincencijevi prostovoljci, podprete njihovo delo z brezdomci in otroki. Koledar je na voljo v cerkvi (priporočeni dar: 10 €).


RADIJSKA ODDAJA - V nedeljo, 2. oktobra, bo pri verski oddaji Duhovna iskanja na Radiu Veseljak Velenje prispevek o oktobru - mesecu rožnega venca; pripravila ga bo Marija Zabukovnik. Posnetkom oddaj lahko prisluhnete tudi na spletni strani ter na YouTube in Facebook strani Župnije Velenje. Vabljeni k poslušanju.


ŠENTILJ

KATEHETSKA NEDELJA - V nedeljo, 2. 10., bomo pri sv. maši prosili za blagoslov novega katehetskega leta, ki ga začenjamo. Starši in otroci, vabljeni k sodelovanju pri maši.


ŠENTJANŽ NA VINSKI GORI

KATEHETSKA NEDELJA - V nedeljo, 2. 10., bomo pri sv. maši prosili za blagoslov novega katehetskega leta, ki ga začenjamo. Starši in otroci, vabljeni k sodelovanju pri maši.


VELENJE - SV. MARTIN

OTROŠKI PEVSKI ZBOR je začel z rednimi pevskimi vajami, in sicer ob nedeljah ob 9. uri v učilnici nad zakristijo. Ob 10. uri zbor sodeluje pri sv. maši. Vabljeni otroci z veseljem do petja.


SREČANJE ČLANOV ŽPS - V ponedeljek, 26. septembra, ob 20. uri (po molitvi v cerkvi) vabljeni v župnišče na srečanje članov župnijskega pastoralnega sveta iz Župnije Velenje - sv. Martin.


PRENOVA ŽUPNIJSKE CERKVE - Prostovoljne darove za obnovo lahko oddate osebno ali na župnijski TRR: Župnija sv. Martin Velenje, SI56 0242 6009 2279 253 - za obnovo. Hvala za vaš dar.

585 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page