top of page

Oznanila od 21. do 28. maja 2023 (Gornja Ponikva)


Oznanila_7. VELIKONOČNA NEDELJA (21. 05. 2023)
.pdf
Download PDF • 745KB

ČIŠČENJE za nedeljo, 28. 5. 2023: Ponikva.


BRALKI BERIL v nedeljo, 28. 5. 2023: Ines Salecl in Ksenija Kodrun.


DEVETDNEVNICA PRED BINKOŠTMI IN ŠMARNICE - Lepo vabljeni odrasli in otroci - za prvoobhajance so šmarnice bližnja priprava na prejem prvega svetega obhajila.


DRUŽINSKA SV. MAŠA - Na binkošti, 28. maja, bo družinska sveta maša. Vabljene še zlasti mlade družine ob sklepu veroučnega leta.


SKLEP VEROUČNEGA LETA - Spoštovani starši, veroučno leto se bliža h koncu, zato vas želimo spomniti na zaključna veroučna srečanja za posamezne letnike, ki bodo skupaj z zahvalno sv. mašo, na Ponikvi na binkošti, 28. maja. Vabimo vas, da v teh dneh (še pred sklepnim srečanjem) tudi sami pregledate in ovrednotite letošnje veroučno delo vašega otroka in njegov napredek v duhovnem življenju. V kolikor ostaja pri verouku še kaj odprtega/nedorečenega, čim prej uredite v navezi s katehetom/katehistinjo vašega otroka. Vabljeni, da se sklepnega srečanja udeležite skupaj z otrokom.


RADIJSKA ODDAJA - V nedeljo, 28. maja, bo pri verski oddaji Duhovna iskanja na Radiu Veseljak Velenje prispevek o binkoštih in zaključku velikonočnega časa; pripravila ga bo Jožica Plešnik. Vabljeni k poslušanju (tudi na YouTube-u in Facebook-u).

38 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page