top of page

Oznanila od 21. do 28. januarja 2024 (Šentjanž)

Oznanila_3. NEDELJA MED LETOM (21.1.2024)
.pdf
Download PDF • 821KB

ČIŠČENJE CERKVE: Jožica Grudnik.


BRALKI BOŽJE BESEDE v nedeljo, 28. 1.: Ana Žerdoner in Saša Lešnik.


TEDEN MOLITVE ZA EDINOST MED KRISTJANI - Od preteklega četrtka, 18. 1., do četrtka, 25. 1., obhajamo teden molitve za edinost med kristjani, tokrat pod geslom: »Ljubi Gospoda, svojega Boga … in svojega bližnjega kakor samega sebe.« (Lk 10,27) Podprimo z molitvijo.


MINISTRANTSKI IZLET - Ministranti vseh župnij vabljeni v soboto, 27. 1., na ministrantski izlet. Prijave zbiramo do torka, 23. januarja. Vabljeni!


SKLEP ADVENTNE SPODBUDE »Otroci za otroke« - Otroci lahko zbrane darove še oddate v cerkvi pri jaslicah ali pri rednem verouku.


DNEVI ODPRTIH VRAT ŠKOFIJSKE KLASIČNE GIMNAZIJE - Škofijska klasična gimnazija in Jegličev dijaški dom bosta v soboto, 21. 1., v od 9. do 13. ure odprla svoja vrata osnovnošolcem, njihovim staršem in vsem, ki jih zanima življenje in delo v obeh srednješolskih enotah zavoda. Programa se lahko obiskovalci udeležijo v celoti ali le v posameznem delu.


VERSKI TISK - Januar je mesec verskega tiska in zato priložnost, da si priskrbite celoletno redno branje z duhovno vsebino: tednik Družina, mesečnik Ognjišče, revijo Prijatelj, Misijonska obzorja, Mohorjeve knjige, molitvena revija Magnificat, Beseda med nami, Božje okolje ...


MOŽNOST ZA OSEBNI POGOVOR IN SVETOVANJE - Vsak drugi in četrti torek v mesecu bo od 18. do 20. ure v župnišču v Šaleku (Splitska 13) ga. Tatjana Sodja, zdravnica in psihiatrinja, na voljo za osebni pogovor osebam v stiski. Prijave: tatjana.sodja@zupnija-velenje.si.


ŠENTJANŽ - MePZ Šentjanž na Vinski Gori vabi nove pevce, da se nam pridružite. Lepo vabljeni vsi, ki radi pojete, se družite in s pesmijo slavite Boga. Veseli bomo vsakega novega člana/pevca, še posebej pa bi radi okrepili ženske glasove. Tako bo naša pesem, hvalnica Bogu, zvenela še bolj mogočno. Več info na 041 723 878 (Zdenko).

146 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page