top of page

Oznanila od 21. do 28. januarja 2024

Oznanila_3. NEDELJA MED LETOM (21.1.2024)
.pdf
Download PDF • 821KB

TEDEN MOLITVE ZA EDINOST MED KRISTJANI - Od preteklega četrtka, 18. 1., do četrtka, 25. 1., obhajamo teden molitve za edinost med kristjani, tokrat pod geslom: »Ljubi Gospoda, svojega Boga … in svojega bližnjega kakor samega sebe.« (Lk 10,27) Podprimo z molitvijo.


MINISTRANTSKI IZLET - Ministranti vseh župnij vabljeni v soboto, 27. 1., na ministrantski izlet. Prijave zbiramo do torka, 23. januarja. Vabljeni!


SKLEP ADVENTNE SPODBUDE »Otroci za otroke« - Otroci lahko zbrane darove še oddate v cerkvi pri jaslicah ali pri rednem verouku.


DNEVI ODPRTIH VRAT ŠKOFIJSKE KLASIČNE GIMNAZIJE - Škofijska klasična gimnazija in Jegličev dijaški dom bosta v soboto, 21. 1., v od 9. do 13. ure odprla svoja vrata osnovnošolcem, njihovim staršem in vsem, ki jih zanima življenje in delo v obeh srednješolskih enotah zavoda. Programa se lahko obiskovalci udeležijo v celoti ali le v posameznem delu.


VERSKI TISK - Januar je mesec verskega tiska in zato priložnost, da si priskrbite celoletno redno branje z duhovno vsebino: tednik Družina, mesečnik Ognjišče, revijo Prijatelj, Misijonska obzorja, Mohorjeve knjige, molitvena revija Magnificat, Beseda med nami, Božje okolje ...


MOŽNOST ZA OSEBNI POGOVOR IN SVETOVANJE - Vsak drugi in četrti torek v mesecu bo od 18. do 20. ure v župnišču v Šaleku (Splitska 13) ga. Tatjana Sodja, zdravnica in psihiatrinja, na voljo za osebni pogovor osebam v stiski. Prijave: tatjana.sodja@zupnija-velenje.si.


VELENJE - Prostovoljne darove za obnovo lahko oddate osebno ali na župnijski TRR: Župnija sv. Martin Velenje, SI56 0242 6009 2279 253 - za obnovo. Za cerkev Sv. Marije ali Sv. Andreja dodajte opombo v namenu nakazila. Hvala za vaš dar.

385 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page