top of page
Janko Rezar

Oznanila od 2. do 9. julija 2023


POLETNI ORATORIJ 2023 - V preteklem tednu je 130 otrok in 37 animatorjev s spremljevalno ekipo doživelo lep poletni oratorij, na katerem smo pod geslom »Stopi na pot!« spoznavali literarnega junaka Hobita. Hvala staršem za zaupanje, otrokom za sodelovanje in vse veselje ter navdušenje, animatorjem z voditeljico Katarino Mihelak za pripravo in izvedbo oratorija, MAŠ Cateringu za prehrano in šotor, skavtom iz Mozirja, Celja in Ljubljane za šotor, gasilcem iz Šaleka za klopi, Kmetijski zadrugi Šaleška dolina za jabolka in sok, MO Velenje za sofinanciranje projekta priprave animatorjev na oratorij, vsem, ki ste nas spremljali in podpirali z molitvijo, skrbnim gospodinjam in dobrotnikom, ki ste skozi ves teden v zelooo obilni meri poskrbeli za sladke in slane prigrizke za malico ... Najbolj pa hvala dobremu Bogu, da nam daje priložnosti za vse to. Utrinke o dogajanju na oratoriju najdete na FB in YouTube strani Župnija Velenje.


MAŠA NA MOLIČKI PEČI 2. 7. zaradi slabega vremena odpade. Romanje na Moličko planino bo v nedeljo, 16. 7.; ob 15. uri bo v kapeli sv. Cirila in Metoda sveta maša. Prevoz v lastni režiji.

VELENJE - SV. MARIJA - Darove za obnovljeni oporni zid lahko oddate osebno ali na župnijski TRR: Župnija Velenje - sv. Marija, SI56 0240 0026 2072 722 - za obnovo. Hvala za vaš dar.


VELENJE - SV. MARTIN - Prostovoljne darove za obnovo lahko oddate osebno ali na župnijski TRR: Župnija sv. Martin Velenje, SI56 0242 6009 2279 253 - za obnovo. Hvala za vaš dar.

351 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page