top of page

Oznanila od 18. do 25. septembra 2022 (Gornja Ponikva)

Updated: Sep 19, 2022Oznanila_25. NEDELJA MED LETOM (18. 9. 2022)
.pdf
Download PDF • 526KB

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE CERKVE v soboto, 24. 9.: Ponikva.

BRALCI BERIL v nedeljo, 25. 9.: Fanika Vasle in Marinka Vrabič.


PRIPRAVA NA KRST - Starši, ki nameravate v bližnji prihodnosti krstiti otroka, vabljeni skupaj z botri na pripravo na krst, ki bo v četrtek, 22. 9, ob 17. uri v učilnici nad zakristijo pri Sv. Martinu.


KATEHUMENAT - Odrasli, ki bi želeli prejeti zakrament krsta, obhajila in birme (npr. kandidati za botrstvo), vabljeni, da se prijavite za pripravo na prejem zakramentov uvajanja v krščanstvo.


BLAGOSLOV ŠOLSKIH TORBIC - Na Slomškovo nedeljo, 25. septembra, bo ob 9.30 sv. maša ob začetku veroučnega in šolskega leta. Otroci vabljeni, da k maši prinesete šolske torbice, ki jih bomo blagoslovili. Vabljeni tudi k sodelovanju pri maši!


VINCENCIJEV KOLEDAR - Z nakupom koledarja, ki so ga pripravili Vincencijevi prostovoljci, podprete njihovo delo z brezdomci in otroki. Koledar je na voljo v cerkvi (priporočeni dar: 10 €).


RADIJSKA ODDAJA - V nedeljo, 25. septembra, bo pri verski oddaji Duhovna iskanja na Radiu Veseljak Velenje prispevek o papežu in slovenskih dijakih v Kazahstanu; pripravila ga bo Tina Brezovnik. Posnetkom oddaj lahko prisluhnete tudi na spletni strani ter na YouTube in Facebook strani Župnije Velenje. Vabljeni k poslušanju.


Glede dogovarjanja za podeljevanje zakramentov (krst, poroka ...), za pogrebe in upravne ter pastoralne zadeve se iz župnij v soupravi (Ponikva, Šentilj, Šentjanž na Vinski Gori, Velenje - bl. A. M. Slomšek in Velenje - sv. Marija) obrnite na župnijski urad Župnije Velenje - sv. Martin, Šmarška cesta 2, Velenje; tel.: 03/897-56-80, e-pošta: pisarna@zupnija-velenje.si.


48 views0 comments

Comments


bottom of page