top of page

Oznanila od 13. do 20. novembra 2022 (Šentilj)


Oznanila_33. NEDELJA MED LETOM (13. 11. 2022)
.pdf
Download PDF • 585KB

BRALKI BERIL v nedeljo, 20. 11.: Tatjana Dolinšek in Janja Rotovnik Turinek.


ZAHVALNA NEDELJA - Bog povrni za prinesena živila in pridelke na zahvalno nedeljo, ki ste jih namenili za Karitas.


PRIPRAVA NA KRST - Starši, ki nameravate v bližnji prihodnosti krstiti otroka, vabljeni skupaj z botri na pripravo na krst, ki bo v četrtek, 17. 11, ob 17.30 uri v učilnici nad zakristijo pri Sv. Martinu.


SREČANJE CERKVENIH PEVCEV - V soboto, 26. 11. 2022, vabimo v Vinsko Goro vse cerkvene pevce (organiste, pevovodje, člane odraslih in mladinskih pevskih zborov, pa tudi župljane, ki imate radi bogoslužno petje, ki radi zapojete pri sv. mašah …) na srečanje ob godu sv. Cecilije, zavetnice cerkvene glasbe (22. 11.). Ob 17.00 bomo prisluhnili nagovoru g. Tadeja Sadarja, ob 18.00 bo sledila sv. maša z ljudskim petjem vseh prisotnih in nato druženje s pogostitvijo, ki ga bo prav gotovo obogatila tudi kakšna priložnostna pesem. Vabljeni!


SVETOPISEMSKE URICE - Za predšolske otroke smo začeli s svetopisemskimi uricami. Naslednje srečanje bo v četrtek, 17. novembra, ob 17. uri v kaplaniji (pri Sv. Martinu). Dobrodošle prijave v zakristiji, preko e-pošte, župnijske pisarne ali na telefon 051/382-836 (Cvetka Žlof).


DRUŽINSKA PRATIKA IN MARIJANSKI KOLEDAR 2023 sta na voljo v vseh župnijah.


DAJMO ŽIVLJENJU PRILOŽNOST - KOLEDAR 2023 je na voljo brezplačno pri Sv. Martinu. Matere še nerojenih otrok v stiski lahko podprete preko koledarju priloženega obrazca.


RADIJSKA ODDAJA - V nedeljo, 20. 11., bo pri verski oddaji Duhovna iskanja na Radiu Veseljak Velenje prispevek o sklepu pastoralnega leta in začetku tedna Karitas; pripravila ga bo Andreja Brunšek. Vabljeni k poslušanju (tudi na YouTube-u in Facebook-u).

Glede dogovarjanja za podeljevanje zakramentov(krst, poroka ...), za pogrebe in upravne ter pastoralne zadeve se iz župnij v soupravi (Ponikva, Šentilj, Šentjanž na Vinski Gori, Velenje - bl. A. M. Slomšek in Velenje - sv. Marija) obrnite na župnijski urad Župnije Velenje - sv. Martin, Šmarška cesta 2, Velenje; tel.: 03/897-56-80, e-pošta: pisarna@zupnija-velenje.si.


60 views0 comments

Comments


bottom of page