top of page

Oznanila od 11. do 18. septembra 2022 (Šentjanž in Ponikva)Oznanila_24. NEDELJA MED LETOM (11. 9. 2022)
.pdf
Download PDF • 553KB

SREČANJE MLADIH V STIČNI - V soboto, 17. septembra, bo v Stični vseslovensko srečanje mladih, tokrat pod geslom Izberi vihar (prim. Mt 14,22-33). Mladi iz vseh župnij lepo vabljeni, da se udeležite Stične. Za prevoz z avtobusom se prijavite do torka, 13. 9., preko spletne prijavnice. Cena (prevoz in organizacija) znaša 20 €. Vabljeni!


JOŽEFOVI MOŽJE - Skupina za može in fante začenja z rednimi mesečnimi srečanji, ki so vsak tretji četrtek v mesecu. Srečanje bo v četrtek, 15. septembra, ob 19.45 uri v župnišču pri Sv. Martinu. Vabljeni dosedanji in novi udeleženci.


KATOLIŠKA KARIZMATIČNA PRENOVA vabi na seminar za izlitje Svetega Duha. Srečanja bodo potekala osem zaporednih torkov ob 19.45 pri Sv. Jožefu v Ljubljani (2. srečanje je v torek, 13. septembra). Več informacij najdete na plakatu na oglasni deski pri vhodu. Vabljeni!


RADIJSKA ODDAJA - V nedeljo, 18. septembra, bo pri verski oddaji Duhovna iskanja na Radiu Veseljak Velenje prispevek o treh velikih septembrskih svetnikih (Mati Terezija, p. Pij, bl. A. M. Slomšek); pripravila ga bo Brigita Špital. Posnetkom oddaj lahko prisluhnete tudi na spletni strani ter na YouTube in Facebook strani Župnije Velenje. Vabljeni k poslušanju.


GLEDE DOGOVARJANJA ZA PODELJEVANJE ZAKRAMENTOV (krst, poroka ...), za pogrebe in upravne ter pastoralne zadeve se iz župnij v soupravi (Ponikva, Šentilj, Šentjanž na Vinski Gori, Velenje - bl. A. M. Slomšek in Velenje - sv. Marija) obrnite na župnijski urad Župnije Velenje - sv. Martin, Šmarška cesta 2, Velenje; tel.: 03/897-56-80, e-pošta: pisarna@zupnija-velenje.si.


Razpored je okviren, možni so morebitni popravki zaradi usklajevanja s šolskim urnikom.

Vpis v 1. razred verouka bo v ponedeljek, 19. septembra, ob 18. uri v dvorani na Vinski Gori. K vpisu starši pripeljite otroka in imejte s seboj podatke o krstu otroka (najdete v Družinski knjižici ali spominski listini, ki ste jo prejeli ob krstu vašega otroka). Če otrok ni krščen v naši župniji, prinesite s seboj krstno potrdilo iz krstne župnije. Ko otroci začnejo obiskovati osnovno šolo, jih vpišite tudi k verouku.

Vpis in srečanje za starše veroučencev od 2. do 9. razreda bo v ponedeljek, 19. septembra, po večerni maši v dvorani na Vinski Gori. Ob vpisu boste seznanjeni z načinom kateheze v letošnjem letu. Pričetek verouka bo s torkom, 20. septembra.


RAZPORED VEROUKA NA GORNJI PONIKVI za pastoralno leto 2022/23

218 views0 comments

Comments


bottom of page