top of page

Oznanila od 10. do 17. septembra 2023 (Šentilj)


Oznanila_23. NEDELJA MED LETOM (10. 9. 2023)
.pdf
Download PDF • 716KB

VEROUK - Veroučni urniki so objavljeni na spletni strani zupnija-velenje.si. Vpis v 1. razred bo za Velenje v ponedeljek, 11. septembra, ob 17. uri v župnišču. Veroučence ostalih razredov še pred prvo uro verouka vpišite preko e-prijavnice na spletni strani. Pričetek verouka bo s ponedeljkom, 11. septembra.


TEDEN MLADIH IN NEDELJA MLADIH - Letošnji teden mladih poteka od 10. do 16. septembra 2023. Začenja se z nedeljo mladih, 10. septembra, in zaključi s Stično mladih, ki bo 16. septembra. Namen nedelje in tedna mladih je: mladim dati spodbudo za krščansko življenje na začetku šolskega in akademskega leta; ovrednotiti vlogo mladih v župniji; molitev župnije za mlade; ponuditi mladim voditeljem vsebinsko spodbudo za delo z mladimi.


SREČANJE MLADIH V STIČNI - Mladi iz vseh župnij vabljeni, da se v soboto, 16. septembra, v Stični udeležite vseslovenskega srečanja mladih z naslovom Kdo praviš, da sem? Več o programu najdete na spletni strani sticna.net. Za prevoz z avtobusom se prijavite do torka, 12. 9., preko spletne prijavnice na spletni strani zupnija-velenje.si. Vabljeni!


PRIHAJAJOČI DOGODKI: Slomškova nedelja (24. 9.) - osrednja slovesnost Slomškove nedelje bo v Zavodu A. M. Slomška na Vrbanski cesti v Mariboru. Ob 15. uri bo molitvena ura, ob 16. uri sveta maša; vodi ljubljanski nadškof metropolit msgr. Stanislav Zore.

Katehetska nedelja ob začetku veroučnega leta bo v Velenju in Šentilju v nedeljo, 24. 9., na Slomškovo nedeljo; v Šentjanžu in na Ponikvi pa v nedeljo, 1. 10. Vabljeni veroučenci in starši!

84 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page