top of page

24. 7. 2023 - delovna akcija

Če ste se danes popoldne sprehodili mimo župnišča in cerkve sv. Martina, ste gotovo opazili, da je okolica danes bila urejena, kar daje prijeten občutek in čutenje, da tukaj so župljani, ki jim ni vseeno, kako je urejena okolica okoli cerkve in župnišča.

Danes se je zbralo okrog 15 mož in žena, ki so dali na razpolago svoj čas, roke, noge in veliko dobre volje. Poprijeli so potrebna orodja, pokosili, pograbili, očistili okolico cerkve. Ob vročini in po kratkih odmorih je dobro dela tako pijača in sladki prigrizek, za katerega so poskrbele pridne kuharice. Po končanem delu pa je sledilo kosilo, ki ga je z vso skrbnostjo pripravila ga. Zvonka.

Prijetno utrujeni, a zadovoljni so odhajali na svoje domove in si obljubili, da se zopet srečamo, ko bo potrebno. In seveda želja je, da se še kdo pridruži ekipi.

Hvala vsem, ki ste "akcijo košenja" organizirali, vsem, ki ste si vzeli čas, in hvala pridnim gospodinjam, ki ste poskrbele, da so se porabljene moči zopet okrepile. Pa nasvidenje naslednjič ...

766 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page