top of page
Close up Portrait

Možje Sv. Jožefa

Našo skupino sestavljajo krščanski možje (poročeni, neporočeni in ločeni), ki hočejo svojo moškost graditi na veri v Boga Jezusa Kristusa. Naša vera temelji na Božji ljubezni, kakor je razodeta v njegovi Besedi in življenju njegovega Sina. To je veliko Dejstvo evangelija, ki je načelo in temelj naše skupine.

Cilj skupine

Cilj skupine je osebna in skupna rast v krščanskega moškega. Drug drugemu želimo pomagati na naši skupni poti. In sicer tako, da drug z drugim pošteno in odkritosrčno razdelimo svoje osebno izkustvo, izzive in spodbude vsakdanjega krščanskega življenja v svetu, kjer se ima večkrat zlo za dobro. Vsak lahko prispeva svojo izkušnjo. Graditi želimo tovarištvo. Izhajamo iz prepričanja, da vsak kristjan vsak dan potrebuje pomoč in da ima vsak kristjan nekaj s čimer lahko pomaga. Zavzemamo se za resnico in stojimo za besedo.

Vabilo

Čutiš tudi ti, da v svojem življenju ne najdeš prostora, kjer bi lahko odkrito spregovoril o svojem doživljanju sveta, duhovnosti, Boga? Si želiš, da bi lahko o pomembnih vrednotah, problemih, izzivih, po moško, odkrito spregovoril v krogu, kjer bi te razumeli, sprejemali in podpirali?

Termin srečanj

Srečujemo se vsak tretji četrtek v župnišču Sv. Martina ob 20:00 uri.

Kontakt

Miran Razborsek, miran_razborsek@t-2.net,

031 403 820

Skupina sprejema nove člane.
Prijava na novice - moški zajtrk

Hvala za prijavo!

Prijava na novice o skupini

Hvala za prijavo!

bottom of page