top of page

sob., 22. okt.

|

Velenje

Moški zajtrk: "Vračanje surovosti v našo družbo. Kaj nam je storiti?"

Pater mag. Branko Cestnik (pater klaretinec, rimskokatoliški duhovnik, teolog, filozof, pisatelj, skavt, župnik na Frankolovem) nam bo spregovoril o vračanju surovosti v našo družbo in kaj nam je storiti.

Karte niso na prodaj
Poglej druge dogodke
Moški zajtrk: "Vračanje surovosti v našo družbo. Kaj nam je storiti?"
Moški zajtrk: "Vračanje surovosti v našo družbo. Kaj nam je storiti?"

Čas in lokacija

22. okt. 2022, 09:00 – 11:30

Velenje, Šmarška cesta 2, 3320 Velenje, Slovenija

O dogodku

Čeprav je konec oktobra v soboto še kaj za postoriti na vrtu, njivi in okrog hiše, je prav, da si vzamemo čas tudi za konkretno moško debato. Svet pada iz krize v krizo in prav je, da ohranimo trdnost in klenost. V skupini Jožefovi možje, ki deluje v okviru Velenjskih župnij, smo se odločili, da letos nadaljujemo z organizacijo moških zajtrkov, kjer si vzamemo čas, da iskreno spregovorimo o perečih temah. Na prvi moški zajtrk smo povabili patra mag. Branka Cestnika (pater klaretinec, rimskokatoliški duhovnik, teolog, filozof, pisatelj, skavt, župnik na Frankolovem), ki nam bo spregovoril o vračanju surovosti v našo družbo in kaj nam je storiti

Ko se bomo pokrepčali (zajtrk ni samo za okras) bomo še skupaj rekli kakšno na to temo.

Več o Branku Cestniku in povezava do njegovega spletnega dnevnika

Zgoraj smo zapisali, da je to prvi zajtrk - iskreno upamo, da jih bomo organizirali še več, če bo ustrezen odziv. Tukaj pa si na potezi Ti - pridruži se. Prijave so zelo zaželjene zaradi lažje organizacije dogodka in pogostitve - rezerviraj si brezplačno karto - spodaj.

Delite dogodek

bottom of page