top of page

Oznanila od 8. do 15. januarja 2023 (Šentilj)


Oznanila_JEZUSOV KRST (08. 01. 2023)
.pdf
Download PDF • 1.00MB

ČIŠČENJE in krašenje za nedeljo, 15. 1. 2023: Podkraj.


VERSKI TISK: priporočamo, da si naročniki Družine in Ognjišča uredite prejemanje verskega tiska po pošti na dom. Kdor bi kljub temu še naprej želel prejemati tiskovine preko župnije, lahko naročnino na verski tisk podaljša pri g. Andreju Mazeju.

VEROUK za vse razrede se nadaljuje od ponedeljka, 9. januarja, naprej, po rednem urniku.


SKLEP ADVENTNE SPODBUDE »Otroci za otroke« - Na praznik sv. treh kraljev se je sklenilo zbiranje darov v okviru misijonske akcije »Otroci za otroke«. Zbrane darove lahko oddate v cerkvi pri jaslicah ali pri rednem verouku.


BIBLIČNA SKUPINA - V ponedeljek, 9. 1., bo ob 19.45 v župnišču pri Sv. Martinu redno srečanje biblične skupine (vsak 2. in 4. ponedeljek v mesecu). Vabljeni!


SVETOPISEMSKE URICE za predšolske otroke (3 - 6 let) bodo v četrtek, 12. 1., ob 17. uri v kaplaniji (pri Sv. Martinu). Na srečanju dobrodošli tudi starši in stari starši. Vabljeni tudi novi udeleženci - prej dobrodošle prijave v zakristiji, preko e-pošte, župnijske pisarne ali na telefon 051/382-836 (Cvetka Žlof).


KRIŽ SVETOVNEGA DNEVA MLADIH - V pripravi na svetovno srečanje mladih, ki bo letos v začetku avgusta v Lizboni na Portugalskem, bomo prihodnjo soboto, 14. 1., tudi v naši župniji gostili slovenski križ svetovnega dneva mladih. Po večerni sv. maši, ob 20. uri., bo molitev mladih ob križu. Vabljeni!


RADIJSKA ODDAJA - V nedeljo, 15. januarja, bo pri verski oddaji Duhovna iskanja na Radiu Veseljak Velenje intervju z Maticem Lesjakom ob tednu edinosti; pripravila ga bo Tatjana Hudomalj. Vabljeni k poslušanju (tudi na YouTube-u in Facebook-u).

89 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page