top of page

Oznanila od 7. do 14. januarja 2024 (Šentjanž)

Oznanila_NEDELJA JEZUSOVEGA KRSTA (7.1.2024)
.pdf
Download PDF • 861KB

ČIŠČENJE CERKVE: družini Hrustel in Zajc.


BRALCA BOŽJE BESEDE v nedeljo, 14.1.: Ivica Vanovšek in Alenka Klančnik.


REDNI VEROUK - Od ponedeljka, 8. januarja, nadaljujemo z rednim veroukom.


SKLEP ADVENTNE SPODBUDE »Otroci za otroke« - Na praznik sv. treh kraljev smo sklenili adventno misijonsko akcijo »Otroci za otroke«. Zbrane darove lahko oddate v cerkvi pri jaslicah ali pri rednem verouku.


SREČANJE ZA BIRMANCE, STARŠE IN BOTRE BIRMANCEV - V soboto, 13. 1., bo srečanje za starše, botre in birmance. Začelo se bo ob 9. uri v cerkvi z nagovorom osrednjih gostov, brata Luka Modica in sestre Ane Šuštar. Srečanje se zaključi ob 12. uri.


ALFA SREČANJA V VELENJU - Iščete odgovore? Pridružite se sklopu Alfa srečanj, kjer bomo v malih skupinah odkrivali osnove krščanske vere. Srečanja se začnejo v sredo, 10. 1. 2024, zaželena je e-prijava. Udeležba na srečanjih je brezplačna. Povabite še koga. Več na zupnija-velenje.si


MEDŽUPNIJSKO ROMANJE V SEVERNO ITALIJO - Od 2. do 4. maja 2024 bo romanje v severno Italijo (Schio - Verona - Chiampo - Madonna Della Corona - Sirmione - Padova). Cena romanja je 279 €, prijave zbira ga. Zvonka Špeh (041/447-726) - do zasedbe prostih mest.


ANIMIRANJE OTROK NA POLETNEM ORATORIJU 2024 - Želiš pridobiti ali ponoviti izkušnjo animatorja na poletnem oratoriju, ki bo v Velenju predvidoma od 1. do 5. julija 2024? Pohiti s prijavo v animatorsko ekipo (preko e-prijavnice)! Uvodno srečanje bo v soboto, 13. januarja 2024 (več po prijavi). Povabi še koga!


VERSKI TISK - Januar je mesec verskega tiska in zato priložnost, da si priskrbite celoletno redno branje z duhovno vsebino. Po pošti na dom lahko naročite tednik Družina, mesečnik Ognjišče, revijo Prijatelj, Misijonska obzorja, Mohorjeve knjige, molitvena revija Magnificat, Beseda med nami, Božje okolje ...


MOŽNOST ZA OSEBNI POGOVOR IN SVETOVANJE - Vsak drugi in četrti torek v mesecu bo od 18. do 20. ure v župnišču v Šaleku (Splitska 13) ga. Tatjana Sodja, zdravnica in psihiatrinja, na voljo za osebni pogovor osebam v stiski. Prijave: tatjana.sodja@zupnija-velenje.si.


ŠENTJANŽ - MePZ Šentjanž na Vinski Gori vabi nove pevce, da se nam pridružite. Lepo vabljeni vsi, ki radi pojete, se družite in s pesmijo slavite Boga. Veseli bomo vsakega novega člana/pevca, še posebej pa bi radi okrepili ženske glasove. Tako bo naša pesem, hvalnica Bogu, zvenela še bolj mogočno. Več info na 041 723 878 (Zdenko).

175 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page