top of page

Oznanila od 21. do 28. maja 2023 (Šentilj)


Oznanila_7. VELIKONOČNA NEDELJA (21. 05. 2023)
.pdf
Download PDF • 745KB

ČIŠČENJE za nedeljo, 28. 5. 2023: Kote.


BRALCA BERIL v nedeljo, 28. 5. 2023: Ivan Sobočan in Miran Plantev.


DEVETDNEVNICA PRED BINKOŠTMI IN ŠMARNICE - Lepo vabljeni odrasli in otroci - za prvoobhajance so šmarnice bližnja priprava na prejem prvega svetega obhajila.


DRUŽINSKA SV. MAŠA - Na binkošti, 28. maja, bo ob 10. uri pri Sv. Martinu družinska sveta maša. Vabljene še zlasti mlade družine in birmanci ob sklepu veroučnega leta.


SKLEP VEROUČNEGA LETA - Spoštovani starši, veroučno leto se bliža h koncu, zato vas želimo spomniti na zaključna veroučna srečanja za posamezne letnike, ki bodo skupaj z zahvalno sv. mašo. V Šentilju bo sklep za vse razrede v soboto, 27. maja, pri večerni sveti maši. Vabimo vas, da v teh dneh (še pred sklepnim srečanjem) tudi sami pregledate in ovrednotite letošnje veroučno delo vašega otroka in njegov napredek v duhovnem življenju. V kolikor ostaja pri verouku še kaj odprtega/nedorečenega, čim prej uredite v navezi s katehetom/katehistinjo vašega otroka. Vabljeni, da se sklepnega srečanja udeležite skupaj z otrokom.


POLETNI ORATORIJ 2023 - Otroci vabljeni na poletni oratorij, ki bo letos pri Sv. Martinu potekal od ponedeljka do petka, 26. do 30. junija. Geslo letošnjega oratorija je »Stopi na pot!« in temelji na zgodbi knjižnega junaka Hobita. E-prijavnice na oratorij najdete na spletni strani zupnija-velenje.si. Prijave so možne samo do nedelje, 28. maja (binkošti), oz. do zapolnitve prostih mest (na voljo še manj kot 30 mest), zato zainteresirani pohitite s prijavo!


RADIJSKA ODDAJA - V nedeljo, 28. maja, bo pri verski oddaji Duhovna iskanja na Radiu Veseljak Velenje prispevek o binkoštih in zaključku velikonočnega časa; pripravila ga bo Jožica Plešnik. Vabljeni k poslušanju (tudi na YouTube-u in Facebook-u).

69 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page