top of page

Oznanila od 18. do 25. septembra 2022 (Šentilj)Oznanila_25. NEDELJA MED LETOM (18. 9. 2022)
.pdf
Download PDF • 526KB

PRIPRAVA NA KRST - Starši, ki nameravate v bližnji prihodnosti krstiti otroka, vabljeni skupaj z botri na pripravo na krst, ki bo v četrtek, 22. 9, ob 17. uri v učilnici nad zakristijo pri Sv. Martinu.


KATEHUMENAT - Odrasli, ki bi želeli prejeti zakrament krsta, obhajila in birme (npr. kandidati za botrstvo), vabljeni, da se prijavite za pripravo na prejem zakramentov uvajanja v krščanstvo.


KATEHETSKA NEDELJA - Na Slomškovo nedeljo bomo pri sv. mašah prosili tudi za blagoslov novega katehetskega leta, ki ga začenjamo. Starši in otroci, vabljeni k sodelovanju pri mašah.


VINCENCIJEV KOLEDAR - Z nakupom koledarja, ki so ga pripravili Vincencijevi prostovoljci, podprete njihovo delo z brezdomci in otroki. Koledar je na voljo v cerkvi (priporočeni dar: 10 €).


RADIJSKA ODDAJA - V nedeljo, 25. septembra, bo pri verski oddaji Duhovna iskanja na Radiu Veseljak Velenje prispevek o papežu in slovenskih dijakih v Kazahstanu; pripravila ga bo Tina Brezovnik. Posnetkom oddaj lahko prisluhnete tudi na spletni strani ter na YouTube in Facebook strani Župnije Velenje. Vabljeni k poslušanju.


Glede dogovarjanja za podeljevanje zakramentov (krst, poroka ...), za pogrebe in upravne ter pastoralne zadeve se iz župnij v soupravi (Ponikva, Šentilj, Šentjanž na Vinski Gori, Velenje - bl. A. M. Slomšek in Velenje - sv. Marija) obrnite na župnijski urad Župnije Velenje - sv. Martin, Šmarška cesta 2, Velenje; tel.: 03/897-56-80, e-pošta: pisarna@zupnija-velenje.si.

33 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page