top of page

Oznanila od 15. do 22. januarja 2023 (Šentjanž)


Oznanila_2. NEDELJA MED LETOM (14. 01. 2023)
.pdf
Download PDF • 344KB

ČIŠČENJE za nedelji, 21. in 28. 1. 2023: Jožica Grudnik.


BRALCA BERIL v nedeljo, 22. 1. 2023: Saša in Zdenko Lešnik.


LUČ MIRU IZ BETLEHEMA - V predbožični dobrodelni pobudi zbiranja darov ob Lučki miru iz Bethelema se je v vseh župnijah, kjer so lučko prinesli skavti, zbralo skupaj 2122 €. Skavti se zahvaljujejo za vaše darove, ki bodo v glavnini namenjeni za podporo slovenskim družinam, ki so v stiski, in misijonu v Liberiji, kjer deluje nekdanja skavtinja Sabina Kern.


TRIKRALJEVSKI KOLEDNIKI - Nekatere skupine trikraljevskih kolednikov v naših župnijah so darove, zbrane ob koledovanju, namenile v dobrodelne namene. Tako so skupine mladih kolednikov v župniji Gornja Ponikva letos za misijone zbrale in darovale 1357,26 €. Dve koledniški skupini otrok iz Bevč sta skupaj zbrali dobrih 1090 € in jih namenili za vzdrževalna dela v cerkvi in okolici cerkve v Bevčah. Šaleški koledniki so zbrali 1500 € in jih darovali družini v stiski (iz Velenja). Vse omenjene skupine so se pred začetkom poti zbrale tudi k blagoslovu krede, nalepk in kolednikov. Koledniki iz Grč so za župnijo Gornja Ponikva darovali 50 €. Hvala vsem, ki se trudite, da je trikraljevsko koledovanje več kot samo folklora in ga oplemenitite z oznanjevalno-karitativnim značajem. Hvala tudi vsem, ki ste z darovi podprli njihov plemeniti namen.


SREČANJE ZA BRALCE BOŽJE BESEDE VSEH ŽUPNIJ - Pred nedeljo Božje besede vabljeni vsi bralci Božje besede pri sv. mašah na prvo skupno srečanje, in sicer v soboto, 21. 1., ob 17.30 uri v učilnico nad zakristijo pri Sv. Martinu. Lepo vabljeni!


PRIPRAVA NA KRST - Starši, ki nameravate v bližnji prihodnosti krstiti otroka, vabljeni skupaj z botri na pripravo na krst, ki bo v četrtek, 19. 1., ob 17.30 uri v učilnici nad zakristijo pri Sv. Martinu.


RADIJSKA ODDAJA - V nedeljo, 22. januarja, bo pri verski oddaji Duhovna iskanja na Radiu Veseljak Velenje prispevek o nedelji Božje besede; pripravila ga bo Jožica Plešnik. Vabljeni k poslušanju (tudi na YouTube-u in Facebook-u).

205 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page